Proces & Maintenance Support

VGM plan Solar Art

Opstellen VGM plan

Lees meer

Opleiding NEN 3140

Training verzorgen voor CBT

Lees meer

Projects Mestech

                       

 

Klik op de link voor een overzicht van mijn projecten op Behance Portofolio.

PPG/Sigma Geldermalsen:

Werkzaamheden: Terreinbeheer en onderhoud aan de gebouwgebonden installatie op contractbasis.Begeleiding van demontageprojecten van bedrijfsinstallaties.Organiseren van het leegruimen van de gebouwen en het schoon opleveren daarvan.


                                    
     

Uitvoering en begeleiding van de ontmanteling en cleaning van het tankenpark in samenwerking met Hofkens(HIG) en Wenau.

                 

                 

           


Manager Terreinsplitsingproject  tussen Ameron en PPG.
 

Werkzaamheden: Project voor het splitsen van alle nuts-voorzieningen tussen Bedrijf Ameron en Bedrijf PPG met o.a  het splitsen van brandmeldsysteem, riolering, electravoorziening, gasleidingen, waterleidingen, nieuwe terreinindeling met eigen ingang en aanleg van nieuwe parkeerplaatsen.

Verplaatsen van testcontainers in samenwerking met Saan en Alewijnse.


                
                  


PPG/Sigma Deurne (belgie): Per feb. 2010 t/m 2012


Werkzaamheden: Ondersteunen met het uitvoeren van technische projecten in Deurne op contractbasis.Dit project betreft onder meer het opzetten van preventief onderhoudsysteem en documentatie.De technische afdeling ondersteunen met Procces Safety Management (PSM) .

  
2010 Werkzaamheden: Demontage en Cleaning van het tankenpark van 15 opslagtanks. Samenwerkingsproject met Hofkens en Wenau en VBT.
 
                

2010 Werkzaamheden:

 • Demontage van een palletreksysteem.
 • Demontage Projecten voor Senegaal,Egypte,Ivoorkust 
  • Demontage van een Dissolver 132 KW voor PPG Senegaal.
  • Demontage van een vast dissolver/Wiener.
  • Samenwerkingsproject met VBT. 
   
   


              
 


2010 t/m 2011 Werkzaamheden: 

 • Voorbereiding voor het separeren van het PPG/Ameron terrein. 
 • September 2010 uitvoering van een nieuwe te plaatsen BMC. bij Ameron.
 • September 2010 uitvoering van een nieuw gasverdeelstation.
 • Juli/aug. 2011 start als veiligheidskundige bij Dupont (TAR 2011)
 • Start in september uitvoering van een nieuw te plaatsen Trafostation 630 KVA.
 • Nov./Dec 2011 ondersteuning bij NOV afd. HSE.
 • Juni/Aug. 2011 Grondsanering bij PPG te Geldermalsen
 • Demontage en slopen van 3 PPG gebouwen en Asbest sanering.
                     

 Uitvoering voor de omzetten van gas,riool en electra en BMC installatie.
 

                    

             
    

2011 t/m 2012 (juni) Werkzaamheden:
 • Voorbereiding van een grondsanering van een terrein van PPG Te Geldermalsen.
 • April/Mei als Veiligheidskundige voor TEDECON en HOLLLANDIA bij een project in de botlek bij EXXON MOBILE.
 • Start in juli uitvoering van een nieuw RI&E bij NOV te Geldermalsen.
 • Start in Juli voor PPG Deurne met het maken van 3 Procedures
 • Vanaf jan. begeleiding bij de HAZOP en HAZAN bij PPG te antwerpen.
 •                       
  Processtops,Onderhoudsprojecten, Procesanalyse, Ondersteuning bij PHA &PSM, Ondersteuning bij Hazop en RIE, Opstellen van procedures, Foutenboomanalyse,RBI,Lopa techniek,Gebeurtenisboom,Contractor safety,LOTO,faalboomanalyse,heetwerk,werken op hoogte Programma,Equipment intregrity,LOTO, Besloten Ruimte,Werken Op Hoogte,Ondersteuning bij de invoering van 14001 & OHSAS 18001. veiligheidskundige mvk hvk procesveiligheid onderhoud, faalboom, hazop, hazop,hazan, rie ,rie ,rie, rie, risicoanalyse,proces,brzo,brzo,brzo,gevaar, ongeluk,analyse,analyse, en als Procesveiligheidskundige in te schakelen. Met name voor ondersteuning tijdens Onderhoudprojecten, Ondersteuning van de afdeling EHS, Plant Stops,Werkvergunningstelsel, Processtops,Onderhoudsprojecten, Procesanalyse, Ondersteuning bij PHA &PSM, Ondersteuning bij Hazop en RIE, Opstellen van procedures, Foutenboomanalyse,RBI,Lopa techniek,Gebeurtenisboom,Contractor safety,LOTO,faalboomanalyse,heetwerk,werken op hoogte Programma,Equipment intregrity,LOTO, Besloten Ruimte,Werken Op Hoogte,Ondersteuning bij de invoering van 14001 & OHSAS 18001. veiligheidskundige mvk hvk procesveiligheid onderhoud, faalboom, hazop, hazop,hazan, rie ,rie ,rie, rie, risicoanalyse,proces,brzo,brzo,brzo,gevaar, ongeluk,analyse,analyse, en als Procesveiligheidskundige in te schakelen. Met name voor ondersteuning tijdens Onderhoudprojecten, Ondersteuning van de afdeling EHS, Plant Stops,Werkvergunningstelsel, Processtops,Onderhoudsprojecten, Procesanalyse, Ondersteuning bij PHA &PSM, Ondersteuning bij Hazop en RIE, Opstellen van procedures, Foutenboomanalyse,RBI,Lopa techniek,Gebeurtenisboom,Contractor safety,LOTO,faalboomanalyse,heetwerk,werken op hoogte Programma,Equipment intregrity,LOTO, Besloten Ruimte,Werken Op Hoogte,Ondersteuning bij de invoering van 14001 & OHSAS 18001. veiligheidskundige mvk hvk procesveiligheid onderhoud, faalboom, hazop, hazop,hazan, rie ,rie ,rie, rie, risicoanalyse,proces,brzo,brzo,brzo,gevaar, ongeluk,analyse,analyse, en als Procesveiligheidskundige in te schakelen. Met name voor ondersteuning tijdens Onderhoudprojecten, Ondersteuning van de afdeling EHS, Plant Stops,Werkvergunningstelsel, Processtops,Onderhoudsprojecten, Procesanalyse, Ondersteuning bij PHA &PSM, Ondersteuning bij Hazop en RIE, Opstellen van procedures, Foutenboomanalyse,RBI,Lopa techniek,Gebeurtenisboom,Contractor safety,LOTO,faalboomanalyse,heetwerk,werken op hoogte Programma,Equipment intregrity,LOTO, Besloten Ruimte,Werken Op Hoogte,Ondersteuning bij de invoering van 14001 & OhsAS 18001.vlinderdas,vlinderdas,vlinderdas, hazop,hazan,rie,vlinderda